fbpx
Icon

Glazen schuifwand op maat

Glazen schuifwanden op maat

Bent u op zoek naar een manier om uw poolhouse, terrasoverkapping of buitenkeuken te transformeren en het hele jaar door te genieten van een comfortabele buitenruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze glazen schuifwand op maat bieden de ideale oplossing om uw buitenruimte af te sluiten, terwijl u nog steeds kunt genieten van een prachtig uitzicht op de omgeving.

Of u nu op zoek bent naar een draaibare schuifwand met dubbel glas, een draaibare schuifwand met enkel glas of een glazen schuifwand, wij hebben de perfecte optie voor uw specifieke behoeften. Onze hoogwaardige producten worden op maat gemaakt en bieden maximale flexibiliteit, functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht.

Onze glazen schuifwanden op maat zijn zowel voor buitenruimtes af te sluiten als om binnenruimtes extra te isoleren.

Of u nu uw poolhouse wilt afsluiten voor privacy, uw terrasoverkapping wilt beschermen tegen weersinvloeden of uw buitenkeuken wilt afschermen tijdens slechte weersomstandigheden, onze glazen schuifwanden op maat bieden de perfecte oplossing. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldige fabricage garanderen we duurzaamheid, functionaliteit en een esthetisch aantrekkelijk ontwerp.

Draaibare schuifwand in dubbel glasMobiele glaswand poolhouse DendermondeGlazen schuifwand in een buitenkeukenDraaibare schuifwand poolhouse in Keerbergen - met gesloten panelenDraaibare schuifwand poolhouse in Keerbergen - met gesloten panelen, zicht op het zwembad

Draaibare Schuifwand Dubbel Glas (Schuif-Draai Systeem)

Ontdek onze draaibare schuifwand met dubbel glas, voor het afsluiten van uw poolhouse, terrasoverkapping of buitenkeuken.

Draaibare schuifwand dubbel glas in Poolhouse NazarethDraaibare schuifwand dubbel glas in Poolhouse NazarethDraaibare schuifwand dubbel glas in houten poolhouseVerschuifbare glaswand in dubbel glas in PoolhouseSchuifwand dubbel glas draaibaar in houten poolhousedraaibare schuifwand dubbel glas maatwerk
   Met het handige schuif-draai systeem kunt u eenvoudig de glazen panelen verschuiven en draaien, waardoor u maximale flexibiliteit heeft in het creëren van de gewenste ruimte.

Geniet van een comfortabele omgeving met extra isolatie en onze meest geluidsdichte schuifwand dankzij onze draaibare schuifwand dubbel glas op maat.

 

 

 

Draaibare Schuifwand Enkel Glas (Schuif-Draai Systeem)

Maak uw poolhouse, terrasoverkapping of buitenkeuken compleet met onze draaibare schuifwand enkel glas. Met het schuif-draai systeem kunt u moeiteloos de glazen panelen verschuiven en draaien, waardoor u de perfecte balans kunt vinden tussen openheid en beschutting. Deze enkel glazen optie zorgt voor een moderne uitstraling en een naadloze verbinding met uw buitenomgeving.

 

Schuif-draai glaswand in houten buitenkeuken in AntwerpenDraaibare schuifwand in poolhouse LonderzeelPoolhouse afgesloten met draaibare schuifwand over een hoek

 

 

 

Glazen Schuifwand

 

 

Creëer een stijlvolle en functionele afscheiding voor uw poolhouse, terrasoverkapping of buitenkeuken met onze glazen schuifwand op maat. Deze glazen wand biedt een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u kunt genieten van het beste van beide werelden. Met soepele schuifbewegingen kunt u gemakkelijk de ruimte openen of afsluiten, terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht en een luxe uitstraling.

 

Schuifwand als afsluiting voor een poolhouse in LonderzeelGlazen schuifwand in een buitenkeukenSchuifwand in een buitenruimte

 

Glazen Schuifwanden voor Binnenruimtes

Breng de schoonheid en functionaliteit van glazen schuifwanden naar uw poolhouse, terrasoverkapping of buitenkeuken. Onze op maat gemaakte glazen schuifwanden bieden flexibiliteit en bescherming tegen de elementen, terwijl ze uw ruimte een moderne uitstraling geven. Geniet van natuurlijk licht, een gevoel van openheid en privacy wanneer u dat nodig heeft. Transformeer uw buitenruimte tot een comfortabele en veelzijdige leefruimte met onze glazen schuifwanden voor binnenruimtes.

Draaibare isolerende schuifwand dubbel glas binnenruimteDraaibare schuifwand dubbel glas voor afsluiting binnenruimteDraaibare schuifwand voor afsluiting tussen living en leefverandaDraaibare schuifwand voor afsluiten van binnenruimteSchuifwand voor binnen ruimtesSchuifwand in steellook als afsluiting binnenruimte

 

 

Creëer uw Ideale Buitenruimte

Met onze op maat gemaakte glazen schuifwanden kunt u uw poolhouse, terrasoverkapping of buitenkeuken transformeren tot een veelzijdige en comfortabele buitenruimte. Geniet van beschutting tegen wind, regen en zon, terwijl u toch verbonden blijft met de natuurlijke omgeving. Pas uw schuifwanden aan met verschillende profielkleuren en handvatopties om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit en esthetiek.

 

Maximale Flexibiliteit en Gemak

Onze glazen schuifwanden bieden maximale flexibiliteit en gebruiksgemak. Met vloeiende schuifbewegingen kunt u de gewenste opening creëren en de glazen panelen eenvoudig verschuiven. Open ze volledig om een naadloze verbinding met uw buitenruimte te creëren of sluit ze gedeeltelijk af voor bescherming en privacy. Ongeacht het weer kunt u het hele jaar door van uw buitenruimte genieten.

 

Professionele Installatie en Service

Bij Pergoglass zorgen we voor een vakkundige installatie van uw glazen schuifwanden. Ons ervaren team staat garant voor een nauwkeurige en veilige installatie, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw buitenruimte. Bovendien bieden we uitstekende klantenservice en begeleiden we u tijdens het hele proces, van het kiezen van de juiste opties tot de uiteindelijke installatie.

 

Contacteer ons voor een afspraak ter plaatse, meer uitleg of een vrijblijvende offerte.

Pinterest